تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دیدار جهرمی و قالیباف و طرح جنجالی "انسداد پیام‌رسان‌های خارجی"

بهترین پست ها

پست های جذاب

دیدار جهرمی و قالیباف و طرح جنجالی "انسداد پیام‌رسان‌های خارجی"

رئیس دفتر محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، از دیدار او با محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونانش خبر داد. به گفته بابک نگهداری، "کاهش رویکردهای سلبی در برابر فضای مجازی" از محورهای مذاکرات طرفین بوده است.

نمایندگان اصولگرا عملکرد وزارت ارتباطات در مدیریت شبکه‌های اجتماعی را "لجام‌گسیخته" می‌خوانند و بر تقویت "شبکه ملی اطلاعات" تأکید دارند.

آنها طرحی به مجلس ارائه کردند که فعالیت شبکه‌های اجتماعی را منوط به تایید یک هیأت ساماندهی و نظارت می‌کند. در طرح پیشنهادی که ۴۰ نماینده اصولگرای مجلس آن را امضا کرده‌اند، استفاده از فیلترشکن جرم تلقی شده و برای آن مجازات حبس و جزای نقدی درنظر گرفته شده است.

دست‌کم ۲۷ تن از این نمایندگان خود در شبکه توییتر که در ایران فیلتر شده، حساب کاربری دارند و فعال هستند. در این شبکه حساب‌هایی منتسب به شماری از مقامات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی، از جمله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، فعال هستند.

مبتکر طرح "انسداد پیام‌رسان‌های خارجی"، نصرالله پژمان‌فر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نیز خود در توییتر فعال است. پژمان‌فر مدعی است که هدف از طرح او این است که "مردم آزادانه و با احساس امنیت" بتوانند از خدمات مختلف بهره‌برداری کنند و مسئولان نیز بتوانند "اقتصاد، امنیت و کیفیت اینترنت" را تامین کنند. دیدار جهرمی و قالیباف و طرح جنجالی "انسداد پیام‌رسان‌های خارجی"

طرحی که نصرالله پژمان‌فر از جبهه پایداری خواستار تصویب آن است، همه شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام را از دسترس خارج می‌کند و برای "تولید، تکثیر، توزیع، معامله و انتشار یا در دسترس قرار دادن وی پی ان و فیلترشکن" محکومیت حبس یا جزای نقدی درجه ۶ در نظر گرفته و هزینه احراز هویت کاربران را هم بر عهده کاربران می‌داند.

default

امیر رشیدی، پژوهشگر دسترسی و امنیت اینترنت، در حساب کاربری خود نوشته است که هدف از طرح نمایندگان مجلس کنترل شبکه اینترنت در ایران توسط نیروهای نظامی است.

 

اما نصرالله پژمان‌فر می‌گوید، مخالفان طرح او با "دروغ‌پراکنی و غوغاسالاری" می‌خواهند طرح زمین بخورد و نمی‌گذارند مجلس "جلوی منافع یک سری از جریان‌های فساد" را بگیرد. او تأکید دارد که مخالفان مردم را نگران می‌کنند و می‌گویند "مجلسی‌ها اولا کار غیر اقتصادی می‌کنند و همچنین می‌خواهند برای مردم ایجاد محدودیت کنند".

برخلاف گفته‌های پژمان‌فر، شماری از مخالفان جدی طرح پیشنهادی او خود عضو مجلس هستند. مجتبی توانگر، نماینده مردم تهران در مجلس، در حساب کاربری خود در توییتر به نقش شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها در کسب و کار‌های خرد اشاره کرده و نوشته است: «معاش افراد زیادی به این فضا وابسته است، مسدودسازی شبکه‌های اجتماعی راهکاری سازنده یا دست‌کم بهترین راه حل نیست، تعامل و پاسخگو نمودن پلتفرم‌های خارجی دستور کار درست‌تری است.»

توانگر توسعه شبکه ملی اطلاعات را نیازمند اتخاذ "تدابیر سازنده و تشویقی" برای جلب مشارکت شهروندان دانسته و در ادامه نوشته است: «تصمیماتی که ملت را به توسعه این شبکه بدبین کند بالطبع مضر است. همچنین بی‌توجهی وزیر ارتباطات و دستگاه فرهنگی در این زمینه حتما پیگیری می‌شود.»

موضوع : خبر فوری,
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 6 شهريور 1399ساعت 3:41 توسط لیلا صفامنش | تعداد بازديد : 77 | |